top of page
Språkkurs | Casa Latina språkskole | Oslo

Vår

skolen

Casa Latina ble startet i 2001.

Skolen vår tilbyr fleksible og sosiale språkkurs i de latinske språkene spansk, portugisisk, italiensk, fransk og samtidig i norsk og engelsk på flere ulike nivåer både for voksne, ungdom, barn samt bedrift.

Vår
Misjon 

Vi har en drøm. Vi vil gi våre elever en ny opplevelse.

Å lære et nytt språk betyr å åpne en dør til en ny kultur og nye mennesker.

Vår misjon er å la deg bli kjent med både språk og kultur fra latinske land og gi deg en lokalt innblikk.

Lærere i Casa Latina | Oslo

Våre lærere

Antonieta - Kursleder og lærer i spansk
Antonieta

Mitt navn er Antonieta og kommer fra Mexico. Jeg kom til Norge for å studere verkene til Henrik Ibsen. I 2001 grunnla jeg Casa Latina. 

Jeg er kursleder og lærer i spansk for barn, ungdom og voksne og jeg har særlig drevet med leksehjelp i spansk for elever på ungdomsskolen og videregående skole.

Jeg ønsker deg velkommen til Casa Latina Språk og Kultur!

Veronica - Lærer i italiensk
Veronica

Jeg heter Veronica og kommer fra Roma. Jeg har studert Fremmed Språk og Litteratur på Universitetet i Roma og fulgte et kurs i undervisning i italiensk som andre språk. Før jeg kom til Norge, jobbet jeg i reiselivsbransjen og samtidig med leksehjelp i italiensk, fransk og engelsk.  Jeg snakker engelsk, fransk og siden jeg flyttet til Norge har jeg også lært meg norsk.

I Casa Latina jobber jeg som lærer i italiensk, som leksehjelp i fransk, og samtidig har jeg bygget opp vår nye webside. Jeg har erfaring med undervisning av barn, ungdom og voksne.

Jeg er kjempeglad i mat, fransk og italiensk litteratur, reise og språk. Dessuten elsker jeg Roma. Jeg kan anbefale deg hvor du kan gå og hva du kan gjøre for å nyte Roma slik de lokale gjør.

 

 

bottom of page