Vår

skolen

Casa Latina ble startet i 2001.

Skolen vår tilbyr fleksible og sosiale språkkurs i de latinske språkene spansk, portugisisk, italiensk, fransk og samtidig i norsk og engelsk på flere ulike nivåer både for voksne, ungdom, barn samt bedrift.

Vår
Misjon 

Vi har en drøm. Vi vil gi våre elever en ny opplevelse.

Å lære et nytt språk betyr å åpne en dør til en ny kultur og nye mennesker.

Vår misjon er å la deg bli kjent med både språk og kultur fra latinske land og gi deg en lokalt innblikk.

Våre lærere

Mitt navn er Antonieta og kommer fra Mexico. Jeg kom til Norge for å studere verkene til Henrik Ibsen. I 2001 grunnla jeg Casa Latina. 

Jeg er kursleder og lærer i spansk for barn, ungdom og voksne og jeg har særlig drevet med leksehjelp i spansk for elever på ungdomsskolen og videregående skole.

Jeg ønsker deg velkommen til Casa Latina Språk og Kultur!

Jeg heter Veronica og kommer fra Roma. Jeg har studert Fremmed Språk og Litteratur på Universitetet i Roma og fulgte et kurs i undervisning i italiensk som andre språk. Før jeg kom til Norge, jobbet jeg i reiselivsbransjen og samtidig med leksehjelp i italiensk, fransk og engelsk.  Jeg snakker engelsk, fransk og siden jeg flyttet til Norge har jeg også lært meg norsk.

I Casa Latina jobber jeg som lærer i italiensk, som leksehjelp i fransk, og samtidig har jeg bygget opp vår nye webside. Jeg har erfaring med undervisning av barn, ungdom og voksne.

Jeg er kjempeglad i mat, fransk og italiensk litteratur, reise og språk. Dessuten elsker jeg Roma. Jeg kan anbefale deg hvor du kan gå og hva du kan gjøre for å nyte Roma slik de lokale gjør.

 

 

Casa Latina|Adresse

 

Bygdøy Allé 11

0257, Oslo

Norge

Casa Latina|Kontakt

 

Tlf.: 22 55 00 33
Mobil: 48 13 22 24
E-post: kultur@casalatina.no

 

  • Facebook Classic

Casa Latina|Åpningstider

 

Mandag-Fredag: 08.30 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: stengt

 

Vennligst ta kontakt med oss for å avtale besøk.

© 2015 designed by  Veronica Scarciotta